Heeej <333

Nu ska jag ut och ta lite kort med kameran, kameran e en Canon IXUS 70, digital. Den är superbra,jag lägger ut några bilder sen <33

Halloj!

Nu sitter jag och kolar på Jackass med pappa och Calle, kul ;) Vi har ätit pizza och druckit Cola, gott :) Ska väll kanske till Måsta imron dåe x) Om jag inte ska vara med Alicia :) Just nue är jag bara såe trött att jag kunde somna -_-'  Har varit inne på s.s och bdb typ hela dan *__* Shiet! Kom på, måste vattna Pirre! Happ x), detta var väll det kortaste blogginlägget i världen, men dee får duega ;) Börjar få ont i magen, bäst att gå och lägga sig "/ Men va f*n klockan är jue bara halv tio. Måstehålla mig vaken ett tag till :)



////Loves Hildah

Häjs <3

Japp, de va, länge sen jag skrev sisst, har haft en lten blogg-paus :) Men nuutror jag att ag ska börja upp lite mer ;) Just nu städar jag och lyssnar på Lady GaGa <333 Snart sk jag åka o rida på Forsgård <333 Förra gången hade jag Kakan <33 Men det är inte för än 18:00 jag ska rida :/ Haha x) OM ändå tidigare :) Nää, Nu måste jag fortsätta städa *Rummet är ett kaos*. Den är ju för fan lov dag idah :) Och imorn e re jue Orienteringsdag :'/ Ska springa med Fanny och Anna :) Haha :) Hoppas de har bra "hittförmåga" för det är ju motsatsen till va jah är ;)




///Love Hildan <33


RSS 2.0